Jere Huttunen henkilökuva

Jere Huttunen

Päätoimittaja

@huttunenjere

Esittely

Moi! Olen Jere, 23-vuotias valokuvausharrastaja ja verkkosuunnittelija. Olen tehnyt työkseni aiempina vuosina lehtikuvausta ja videokuvausta niin täysipäiväisenä kuin freelancerinakin, mutta nykyään olen siirtänyt valokuvauksen täysin harrastukseksi, ja sen sijaan teen työkseni opiskelun ohella koodausta ja verkkosuunnittelua. Koko Suljin-sivusto on itse koodaamani harrasteprojekti.

Mitä kuvaan?

Pidän eniten avaruuden, luonnon, eläinten ja maisemien kuvaamisesta. Olen hieman tekninen valokuvaaja, pidän sellaisista kuvaushetkistä, joissa pääsen haastamaan kameran äärirajoilleen ja tekemään taustatutkimusta ennen kuvausta. Tästä hyvä esimerkki on avaruuden kuvaaminen, joka on erittäin teknistä kuvaamista.

Millä valokuvaan?

Kamerani on kroppikennoa käyttävä Canon 200D. On mukavaa todistaa, että valokuvauksessa ei tarvitse kallista kameraa hyvien kuvien ottamiseen. Käytän objektiiveja Tokina 16-50mm f/2.8, Canon 50mm f/1.8 ja Sigma 120-400mm f/4.5-5.6. Kameran ostin uutena, mutta kaikki objektiivit olen ostanut käytettyinä.


Takaisin etusivulle